Barbecue

Toont alle 2 resultaten

Del Nord: Meer dan alleen een barbecue

Bij Del Nord draait alles om passie, vakmanschap en gezelligheid. We zijn er trots op een bedrijf te zijn dat producten maakt waar we zelf achter staan. Het begon allemaal met een visie: een barbecue ontwerpen die zowel esthetisch als functioneel en duurzaam is. Zo werd de Del Nord geboren.

Unieke kenmerken van de Del Nord BBQ

Wat maakt de Del Nord zo speciaal? Allereerst is het een open vuur BBQ, wat betekent dat je kunt genieten van de betoverende vlammen terwijl je je eten bereidt. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een onvergetelijke ervaring. Bovendien is het kookoppervlak royaal en vierkant, waardoor er genoeg ruimte is om al je gasten te bedienen. En dankzij de eenvoudige en slimme constructie is de Del Nord ook gemakkelijk schoon te maken.

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Bij Del Nord geloven we in verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals solide staal en hardhout, die lang meegaan en een minimale impact hebben op het milieu. Bovendien is de Del Nord zo ontworpen dat je hem jarenlang kunt gebruiken, zonder dat je telkens een nieuwe barbecue hoeft te kopen. Zo verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Inspiratie en expertise op onze website

Op onze website vind je een uitgebreid assortiment Del Nord barbecues, maar ook handige tips en recepten om je BBQ-ervaring nog beter te maken. Of het nu gaat om het bereiden van vlees, vis, groenten of fruit, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen het beste uit je Del Nord te halen.

Del Nord als lifestyle

Del Nord is meer dan alleen een barbecue. Het staat voor gezelligheid, passie en vakmanschap. Het is een plek waar vrienden en familie samenkomen om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Het is een plaats waar herinneringen worden gemaakt en waar verhalen worden verteld. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt ontspannen.

Personalisatie en veelzijdigheid

Of je nu een privéfeestje geeft of een bedrijfsevenement organiseert, met de Del Nord maak je altijd indruk. Je kunt hem zelfs personaliseren met je eigen logo of naam, wat hem nog unieker maakt. Kies uit verschillende uitvoeringen en opties om hem helemaal naar jouw smaak te maken.

Voordelen voor horeca-ondernemers en cateraars

De Del Nord biedt talloze voordelen voor horeca-ondernemers en cateraars. Zo zorgt het open vuur voor een echte ‘live cooking’-ervaring, waardoor klanten graag langer bij je blijven en meer besteden. Bovendien is de Del Nord ook een stoere statafel als hij niet in
gebruik is, en kun je hem zelfs voorzien van je eigen bedrijfslogo. Zo  maak je van de Del Nord niet alleen een functioneel toestel, maar ook een marketingtool die je helpt je bedrijf te promoten en te onderscheiden van de concurrentie.

Waarom kiezen voor Del Nord in plaats van een traditionele barbecue?

Ten eerste is de Del Nord veel duurzamer en milieuvriendelijker dan een
wegwerpbarbecue of een goedkope gasbarbecue. Dankzij het hoogwaardige materiaal gaat hij jarenlang mee en kun je hem zelfs doorgeven aan volgende generaties. Bovendien is de Del Nord veel veelzijdiger dan een standaard BBQ. Dankzij het grote kookoppervlak en de eenvoudige bediening kun je er niet alleen vlees, vis en groenten
op bereiden, maar ook pizza’s, brood, desserts en nog veel meer.

Een lust voor het oog

De Del Nord is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het stoere staal en het elegante hardhout passen perfect bij een moderne of industriële inrichting. En dankzij de personalisatiemogelijkheden kun je de Del Nord helemaal afstemmen op jouw wensen en smaak.

Gezelligheid en samenzijn met Del Nord

Het belangrijkste is misschien wel dat de Del Nord staat voor gezelligheid en samenzijn. Hij brengt mensen bij elkaar en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu met vrienden, familie of collega’s rond de Del Nord zit, je zult altijd genieten van de warmte, de sfeer en het heerlijke eten.

Del Nord staat voor passie, vakmanschap en gezelligheid

Met onze barbecues haal je niet alleen een functioneel toestel in huis, maar ook een lifestyle. Een lifestyle die staat voor duurzaamheid, verantwoord ondernemen en genieten van het leven. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ontdek de magie van Del Nord.

Informatie

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe