Del Nord Rockall Lounge

Het praktische ontwerp en de gezellige sfeer maken deze barbecue de perfecte manier om te genieten van heerlijk eten met vrienden en familie. Bestel nu en creëer uw eigen  unieke culinaire ervaring.

 1.499,00

Betaling in 3 delen mogelijk

Praktisch ontwerp

Creeër een gezelligheid

Open vuur

Geschikt voor hout of houtskool

Hoogwaardig materiaal

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Del Nord Rockal is gemaakt van corten staal, wat betekent dat het materiaal van zeer hoge kwaliteit is. Corten staal is bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Dit betekent dat u deze barbecue jarenlang kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over roest of slijtage. Daarnaast is de barbecue ontworpen en vervaardigd in noorden van Nederland, wij garanderen dat er alleen hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn gebruikt om deze barbecue te maken.

Praktisch Ontwerp

De Del Nord Rockal is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De verhoogde vetkering zorgt ervoor dat alle sneakers en nette schoenen. Bovendien heeft de barbecue een handig plateau voor de accessoires. Het ontwerp is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en zal zeker een indruk maken op uw gasten.

Gezelligheid en Sfeer

Er gaat niets boven een gezellige barbecue-avond met vrienden en familie. De Del Nord Rockal is de perfecte manier om deze sfeer te creëren. Het open vuur zorgt voor een gezellige en warme sfeer, en het grillen op hout geeft uw eten die onmiskenbare rokerige smaak. Met deze barbecue kunt u genieten van heerlijk eten en een ontspannen sfeer met uw dierbaren.

Wat een fantastische BBQ. Geschikt voor grote partijen, culinaire avonden en nog veel meer. Bovendien biedt het voor mijn gasten een open zicht op de BBQ, wat zorgt voor één al gezelligheid!

Jan de Bruin

Meat the BBQ

Gezond eten is voor veel mensen lastig & dan is gezond ook vaak niet gezond... Met een Del Nord kun je een gezonde barbecue organiseren. Hoe leuk!

Als vriendengroep is barbecue'en vaak erg gezellig. Toch staat er altijd iemand bij die BBQ en zit de rest aan tafel. Nu kunnen we allemaal gezellig om de barbecue staan en ons eigen vlees bakken! Dat is toch op en top gezelligheid!

De BBQ'ers

Vriendengroep

Deze barbecue is beschikbaar in twee verschillende configuraties

De lounge variant is perfect voor ontspannen avonden met vrienden en familie. Deze barbecue is laag bij de grond en heeft een ruim kookoppervlak. Hierdoor kunnen uw gasten rondom de barbecue zitten en genieten van de warmte en de sfeer van het open  vuur terwijl u de heerlijkste gerechten bereidt.

De statafel variant van de Del Nord Rockal barbecue is ideaal voor evenementen en  feestjes. Deze barbecue is hoger dan de lounge variant en heeft een tafelblad waardoor  uw gasten kunnen staan en genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl jij of je klanten grillt.

Of u nu kiest voor de lounge variant of de statafel variant, de Del Nord Rockal barbecue  zal zeker indruk maken op uw gasten. Het hoogwaardige materiaal, het praktische  ontwerp en de gezellige sfeer maken deze barbecue de perfecte aanvulling in jouw tuin.  Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en begin met genieten!

Informatie

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe