Maak kennis met de Del Nord

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van open vuur barbecues, met een passie voor het creëren van unieke en onvergetelijke outdoor kookervaringen. Onze barbecues zijn ontworpen met oog voor detail en met de beste materialen, zodat ze lang meegaan en een aanwinst zijn voor elke tuin of buitenruimte. 

Bij ons staat kwaliteit centraal. Wij bieden alleen barbecues aan die voldoen aan onze hoge standaarden op het gebied van vakmanschap en duurzaamheid. Onze barbecues zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat een Del Nord een leven lang meegaat. 

Onze barbecues zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. We hebben een breed assortiment aan barbecues die je kunt ontwerpen naar eigen smaak. Wanneer je de Del Nord niet gebruikt als barbecue, kan deze omgetoverd worden tot een stoere statafel. Onze barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor elke smaak en elke ruimte een geschikte barbecue te vinden is. 

Del Nord verbindt mensen 

Met de barbecues van Del Nord willen wij ervoor zorgen dat mensen dichterbij elkaar komen, zoals betoverende vlammen en geslaagde gerechten dat alleen kunnen. Er zijn vandaag de dag ontelbare manieren om met verschillende mensen te communiceren, we lopen elke dag rond met apparaten die ons in staat stellen om te communiceren met mensen over de hele wereld. Maar voelen we ons hierdoor ook echt verbonden met elkaar? Wij willen met Del Nord mensen dichterbij elkaar brengen door verbondenheid te creëren. 

Voor alle seizoenen

De Del Nord barbecues kunnen alle seizoenen van het jaar gebruikt worden. Doordat ze gemaakt zijn van goede kwaliteit duurzaam materiaal is het bestand tegen alle weersomstandigheden. De multifunctionaliteit van de Del Nord blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die op de open vuur barbecue bereid kunnen worden. Del Nord is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde. 

Voor privé en professioneel gebruik 

Niet alleen privéliefhebbers van een uniek design en lekker eten houden van Del Nord. Ook chef-koks en horecabedrijven houden van de veelzijdigheid van de Del Nord barbecues. De Del Nord barbecues kunnen zowel bij kleinere gelegenheden als bij grootschalige evenementen worden gebruikt. Ook horecabedrijven kunnen gebruik maken van de Del Nords voor live cooking voor hun gasten om zo een unieke ervaring te bieden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *