Vuur verenigt ons

Als uitvinder heeft Wim een aantal jaren terug de Del Nord ontworpen en gemaakt. Na enkele jaren zelf te hebben geëxperimenteerd en verbeterd te hebben, is hij op zoek gegaan naar een team dat het excellente product op de markt kan zetten. ‘Er moeten meer mensen kunnen genieten van dit product’, vindt Wim.

Met zijn passie en toewijding is het team uitgebreid met nog 5 personen die deze passie delen. Met als motto ‘Vuur verenigt vrienden’ willen wij met onze barbecue vrienden samen brengen, laten genieten rondom het vuur. 

Gezond barbecueën met Marianne

Olympisch kampioen Marianne Timmer staat voor vitaliteit en gezondheid. ‘Een vitaal leven doe je niet alleen dit doe je samen.’ Marianne is dan ook onze ambassadeur. ‘Mensen kunnen samen vitaler worden, met een Del Nord laten we zien dat dit niet ongezellig hoeft te zijn.’ 

Je kunt ook gezellig samen gezond zijn. Een gezonde barbecue is dan ook onderdeel van Culifit. Met Culifit laat zij samen met Erik Jansma zien dat lekker eten en fit zijn meer dan goed samen gaat. 

Ben jij een zakelijke klant?

Heb je interesse in een gepersonaliseerde barbecue met een eigen logo? Of zou je graag je hele terras van jouw Horeca-zaak willen voorzien van een Del Nord? Neem dan direct contact ons op via info@delnord.com of 085 76 03 900.