Retourneringsbeleid

Bij Del Nord kan je het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Na het aanmelden van de retour heb je nog 14 dagen de tijd om product(en) kosteloos naar ons terug te sturen. Het artikel dient, voor zover redelijkerwijs mogelijk, compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd wordt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het is niet verplicht om een reden van herroeping op te geven, fijn is het wel daar we eventueel foto’s aan kunnen passen of om bij producten waar het meermaals fout gaat dit proces te kunnen verbeteren.

Mail de custumerservice@delnord.com een retour te melden.  U dient zelf zorg te dragen voor de retournering van het artikel op het door ons opgegeven adres. Let op: vermeld bij het retourneren je ordernummer.

  • Del Nord
  • t.a.v. retouren
  • Industriepark 5N, 9351 PA Leek

Wij zullen zo snel mogelijk maar uiterlijk 5 dagen na herroeping het geld van je bestelling weer op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee de oorspronkelijke betaling is verricht terugstorten, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Informatie

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe