VEELGESTELDE VRAGEN

Bestellingen en betalingen

Een bevestigingsmail wordt verstuurd wanneer wij uw bestelling & betaling hebben ontvangen. Als u geen e-mail hebt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via customerservice@delnord.com of 0031 (0) 85 76 03 900

Zolang u de verzendbevestiging niet heeft ontvangen, kunt u de overeenkomst nog annuleren door een e-mail te sturen aan Del Nord via customerservice@delnord.com. U kunt daarnaast gebruik maken van uw herroepingsrecht, zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

Nee, je hoeft niet direct de betaling te doen. Je kan ook later pas de betaling aan ons overmaken. Let wel op, de levering vindt pas plaats nadat de betaling is ontvangen.

Verzending en levering

Bestellingen die bij ons binnenkomen staan binnen 5 werkdagen bij jou! Het kan natuurlijk zijn dat de levering iets langer duurt, dan nemen we contact met je op om de levering te bespreken.

Mocht er iets aan de hand zijn met jouw product en heb je hier een vraag over dan kan je een e-mail sturen aan Del Nord via customerservice@delnord.com

Retourneren

Bij Del Nord kan je het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Na het aanmelden van de retour heb je nog 14 dagen de tijd om product(en) kosteloos naar ons terug te sturen. Het artikel dient, voor zover redelijkerwijs mogelijk, compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd wordt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het is niet verplicht om een reden van herroeping op te geven, fijn is het wel daar we eventueel foto’s aan kunnen passen of om bij producten waar het meermaals fout gaat dit proces te kunnen verbeteren.

Mail de custumerservice@delnord.com een retour te melden.  U dient zelf zorg te dragen voor de retournering van het artikel op het door ons opgegeven adres. Let op: vermeld bij het retourneren je ordernummer.

  • Del Nord
  • t.a.v. retouren
  • Industriepark 5N, 9351 PA Leek

Wij zullen zo snel mogelijk maar uiterlijk 5 dagen na herroeping het geld van je bestelling  weer op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee de oorspronkelijke betaling is verricht terugstorten, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.